Despre mine - Mihai Oprea Avancronica zilei

Despre mine

Salut, sunt Mihai Oprea.

De la Casa EMA, EMA Grafix, Căsuța EMA, Trupa 7 pași, mai ajut pe la PPP Autoservice cu promovarea, mai cânt, compun și înregistrez și individual sub numele propriu, mai joc fotbal cu prietenii și mai scriu câteodată texte cu diverse subiecte.

Prefer să scriu despre fotbal, că la asta mă pricep. Nu să mă joc neapărat. E ca la păcănele, dacă îți place să te joci nu înseamnă că te și pricepi și o să și câștigi, dar măcar poți da sfaturi tehnice la alții.

Mă uit la câte meciuri prind, țin cu Real Madrid, că doar nu cu alții mai slabi care uneori îmi bat Real Madridul meu și fac pronosticuri greșite cu orice ocazie. Nu critic antrenorii echipelor favorite numai atunci când nu câștigă, dar și atunci mai mult ca o dojeană, că, în afară de ăia de la FCSB, cam toți îs ce trebe.

Mihai Oprea Avancronica Zilei

Să mă urmăriți pe parcursul Euro2020+1, pentru că scriu despre fotbal așa ca să priceapă toată lumea. Pentru că m-am obișnuit de pe vremea liceului, când Cazacu, că toată lumea îl știe pe regretatul dom profesor, mă întreba dacă am priceput chestiile pe care le explica și eu ziceam că da. Și el zicea că înseamnă că toată lumea a priceput. Practic, eram ultimul vagon din trenurile din filme aflate în pericol, ăla care e dezlegat ca să poată să se salveze restul.

În fine. Ne vedem și pe pagina de facebook Mihai Oprea.