Băiețeii din București - Mihai Oprea Avancronica zilei

Băiețeii din București

201 vizualizari
7 minute de citit

Nici o surpriză în meciurile de ieri, doar v-am zis eu că turcii merg acasă prematur. Bine, mai au o șansă de a trece mai departe în optimi dar este mai mică decât un Tico. În rest Elveția s-a ridicat cam până la gleznele Italiei iar Rusia trăiește să moară în altă zi, după un meci cu mai mulți spectatori decât telespectatori.

Vedeta incontestabilă a zilei de astăzi este programarea meciurilor, menită să mă încurce pe mine aici. Meciul rămas din grupa B este sandviciuit temporal (da, există în DEX, tradus motamot din engleză) între jocurile grupei C. Mai apoi, când te uiți pe lista meciurilor, îți dai seama că nu puteai pune duelul gargantuan dintre Ucraina și Macedonia de la București la orice altă oră. Interesul stârnit atât în Asia, cât și în America sau Australia a obligat organizatorii să îl programeze la o oră rezonabilă pentru toți, la fel ca Real Madrid – Barcelona.

Danemarca, Belgia, Austria și Olanda sunt țările semnificativ mai nesemnificative care vor disputa celelalte meciuri ale zilei, tot în orașe mult inferioare Bucureștiului nostru, adică Amsterdam și Copenhaga.

Grupa B

19.00 Danemarca – Belgia, Copenhaga

Mergi mai jos pentru primul meci al zilei.

Aici vorbim despre drumul demn al Danemarcei la acest campionat, marcat de scenele dramatice cu Eriksen în centru. La fiecare ediție de european te indrăgostești de o echipă sau de jucători, de obicei pentru joc și dăruire. În 2016 a fost Islanda echipa aia dulce, acum, pe alte motive, este Danemarca. Indiferent de ce fac danezii azi, la oricâte pierd, nota lor este tot 10 cu steluță.

Notă la care tind și belgienii, care probabil că vor da mai departe peste adversari mai periculoși. Momentan, reglează angrenajul și posedă terenul ca în filmele cu exorcizări. Vom vedea o nouă ediție a emisiunii „Noră pentru mama”, în care Danemarca face preselecție pentru adversari mai buni pentru colega Belgie. Ne așteptăm la o victorie relativ facilă, cu Lukaku marcat pe tabela de marcaj.

Grupa C

Am mai scris despre grupa asta AICI, acu câteva zile. Citește să îți aduci aminte despre cine povestim.

16.00 Ucraina – Macedonia de Nord, București

Blockbusterul grupei C se întâmplă chiar la București, unde o mână de români, atent selecționați precum strugurii de la Jelna, vor asista la un spectacol unic în viață. Ucraina nu a nimerit niciodată un adversar cu nume mai predestinat eșecului și va efectiv măcelări defensiva, oricum primitoare, a macedonenilor.

Care macedoneni, după ce au dat primul lor gol la un turneu final, s-au apucat de petrecut și au uitat să revină și după pauză la meciul cu Austria. Am vrut să caut mai multe detalii despre legătura dintre Macedonia și jocul de fotbal, dar a doua pagină de google este un abis în care nu am ajuns să mă scufund încă.
Puneți tot ce aveți pe Ucraina. Eu am o monedă de 50 de bani de la dulapul de la vestiarul de la piscina de la Casa EMA. Am nevoie de ea, nu pot să o pun la pariuri, dar sigur câștigă Ucraina. Apropo, nu puneți la pariuri, nu e sănătos, doar a zis și Cristiano Ronaldo. Sau era Cola?

22.00 Olanda – Austria, Amsterdam

După un scurt periplu în tenebrele fotbalului în care se scaldă Macedonia și România (una din ele este calificată la europene, nu vă zic cine anume), revenim la fotbalul adevărat. Atât Olanda, cât și Austria sunt obișnuite cu golurile, că de aia s-au apucat de fotbal inițial. De obicei Olanda le dă, Austria le ia. Până acum are totuși fiecare câte 3 goluri marcate și potențial de mai multe, având în vedere că ambele atacuri sunt prolifice ca șoarecii, iar apărările sunt poroase ca gresia anti-alunecare. Niciuna din cefele implicate în meci nu simt fiori să le ridice părul respectiv, așa că va fi un meci relativ relaxat și relaxant, în care echipele pot să testeze produse cu scopul declarat de a le lansa pe piață în optimi.

Speculez că Olanda va perfora mai strașnic plasa porții adverse și va încheia jocul cu îmbrățișări victorioase. Dar nu mă credeți pe mine, intrați pe site-urile de pariuri preferate și întrebați acolo, pentru că lumea abia așteaptă să vă ajute altruist să câștigați puncte pentru calificarea mai departe.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.